Persienner av bra kvalitet i Göteborg

Persienner av bra kvalitet i Göteborg

Dags för nya persienner? Vi på Åkes Solskydd AB har solskydd för inomhusbruk till olika ändamål och av olika material.

Ett brett sortiment av persienner i Göteborg

Vi ser till att ge sig all hjälp som du behöver för att hitta persienner i Göteborg. Persienner är ett klassiskt val som smidigt hjälper dig att förhindra både insyn, värme och ljusinsläpp. När du vänder dig till oss, vänder du dig till ett företag som vet vad vi gör.

Med år av erfarenhet inom solskydd för inomhusbruk kan vi se till att du hittar vad du söker efter. En persienn ska klara av att effektivt skydda ditt hem ifrån värme och sol, och är ett perfekt alternativ eller komplement till utvändigt solskydd.

Behaglig inomhuskänsla med persienner i Sisjön med omnejd
Åkes Solskydd AB utgår från Göteborg, och vänder sig till kunder i närliggande orter som exempelvis Sisjön, Långedrag, Fiskebäck och Mölndal. Vi har olika typer av solskydd inomhus beroende på vad du vill ha för känsla i ditt hem eller på din arbetsplats. Våra persienner finns i olika mått för att kunna passa så många fönster som möjligt. Dessutom kan du välja att gå din persienn i antingen 25 mm, 16 mm, 35 mm eller 50 mm, helt beroende på vilken känsla som du vill skapa i ditt hem eller på ditt arbete.

Persienner i Göteborg

Persienn 25 mm

Persienn 25 mm är perfekt i rummen där du tillbringar mycket tid – du kan styra dagsljuset som du vill.

Persienn 16 mm

Perfekt när utrymmet i mellan glasen är litet. Stilfull. Annars samma som 25 mm persienn.

Persienn 35 mm

Persienn 35 mm har bredare lameller än den traditionella persiennen 25 mm.

Persienn 50 mm

Persienn 50 mm har aluminiumlameller i 50 mm bredd. Den robusta designen är lämplig för stora glaspartier.

Persienner i Göteborg och närliggande orter såsom Frölunda, Billdal, Hovås och Askim.

Vi finns alltid till hands om du känner dig vilsen och behöver hjälp med att komma fram till vilken typ av persienn eller annan typ av solskydd som passar dig bäst. Kontakta oss så får du experthjälp av våra professionella anställda som har bra koll på markiser och persienner i Göteborg och närliggande orter såsom Frölunda, Billdal, Hovås och Askim.

Vi finns här om du har några frågor angående våra olika solskydd, eller om någonting annat som rör oss som företag. Hör av dig till oss så svarar vi så snart vi kan!

Kontakta oss idag

Ring oss eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

    Du kan även ringa till oss:
    +46 31 43 53 00