Om oss

Vi på Åkes Solskydd AB tillverkar, säljer och monterar mått- och färganpassade solskydd helt enligt dina önskemål.

Åkes solskydd har tillverkat, sålt och monterat solskydd i Göteborgsområdet från 1970.

Åkes Solskydd har verkat i Göteborg med omnejd sedan 1970. Vi sätter alltid kunden i fokus och erbjuder ”nöjd kundgaranti”. Vi bokar alltid hembesök när ni vill ha era solskydd monterade och tillsammans kommer vi fram till ert behov och önskemål av solskydd. Vi kommer med idéer, erfarenhet och kunskap! Vi anser att goda affärer bygger på bra relationer och det är i nära samråd med kunden som de goda idéerna föds.
Med detta som utgångspunkt gör vi allt för att matcha våra kunders förväntningar oavsett om det handlar om ett hotell, en restaurang, ett café, det offentliga rummet eller privat.

Självklart är vi medlem i Svenska solskyddsförbundet. Där går vi går utbildningar och får information om säkerhet, garantier och kvalitet.

Markiser i Göteborg

Vårat team

Ni kontaktar oss för solskydd. Efter det så kommer vi hem till er och ger er solskyddsrådgivning och offert. Vi tillverkar/beställer solskyddet enligt överenskommet och sedan bokar vi upp ett montagetillfälle då våra solskyddsmontörer monterar upp solskydden, visar er drift och skötselanvisningar på plats. Hör av er till oss så löser vi solskyddet till er!

Emil

Emil

Solskyddsmontör – Expert på installation och programmering av styrningar.

Hans

Hans

Solskyddrådgivare – Markisexpert

KENNETHS-MARKIS-scaled

Frank

Solskyddsmontör / Solskyddskonsult från Kenneths Markis & Persienn AB

Kontakta oss idag

Ring oss eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

    Du kan även ringa till oss:
    +46 31 43 53 00