Pergola med markis i Göteborg

Pergola med markis i Göteborg

Skapa ett extrarum med pergolamarkis i din trädgård

Har du länge tänkt på att skaffa en pergolamarkis?

Genom att skapa en pergola med markis skyddas du både mot regn och sol. Det är en perfekt lösning som fungerar mot alla möjliga väderlekar. En pergolamarkis är både effektivt och flexibelt, då den både kan monteras mot husfasaden för att skapa känslan av ett extra uterum, eller så kan du välja att skapa en helt fristående pergola på trädgården.

Pergolamarkis av hög kvalitet
En pergola öppnar upp för trevliga möten och är ett perfekt alternativ till ett uterum. För att ge din pergola bästa förutsättningarna att hålla sig fin många år framöver, är det viktigt med bra kvalitet. Vi erbjuder markiser till din pergola av hög kaliber och vänder oss till både privatpersoner och företagare, då en pergolamarkis passar såväl hemma i trädgården som restauranger, hotell och andra företag och verksamheter.

Personlig service är en stor del av vårt företag, och alla våra anställda arbetar alltid för att kunden ska känna sig trygg och nöjd med såväl servicen som produkten.

Pergolamarkis
pergolamarkis

Pergolamarkis i Göteborg med många valmöjligheter

Valmöjligheterna är många när du vänder dig till oss på Åkes Solskydd AB. Markisen finns att välja i många olika färger och tryck, så att du som företagare enkelt ska kunna marknadsföra dig och synas bättre. Utöver dessa tillval finns även möjligheten att välja hur markisen ska styras.

Vi kan erbjuda våra kunder olika effektiva lösningar, som exempelvis styrning med fjärrkontroll eller via en app. Du väljer själv vad som är smidigast för dig och ditt hem. Tanken är att du enkelt och smidigt ska kunna reglera läget på markisen.

Har du några frågor eller funderingar kring våra olika pergolas med markiser? Kontakta gärna oss så ser vi till att hjälpa dig och återkomma med svar snarast!

Kontakta oss idag

Ring oss eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

    Du kan även ringa till oss:
    +46 31 43 53 00